Viennin verkostot Kiinaan INNOVATIONS GO 7.6. Hki

Tule kuulemaan Fact finding -matkan tulokset ja verkostoitumaan Kiinan vientikaupan toimijoiden kanssa INNOVATIONS GO -työpajaan 7.6.2018 klo 9 - 16 Flavor Studioon, Teurastamon Kellohalliin, os. Työpajankatu 2, 00580 Helsinki, Sörnäinen (Tukkutori).

Kiina on maailman suurin markkina-alue, joka kiinnostaa suomalaisia elintarvikeyrityksiä. Maa on kuitenkin haasteellinen viennin kohdemaana. Puramme työpajassa Shanghaihin ja SIAL CHINA -messuille 13. - 19.5.2018 suuntautuneen tiedonhankintamatkan tulokset ja kuulet markkinamahdollisuuksista, joita matkan aikana havaitaan. Suunnittelemme uusia tuotteita ja kehitämme nykyisiä tuotteita Kiinan markkinalle sopiviksi. Paikalla olevat asiantuntijat opastavat, mitkä ovat Kiinan kaupan vaatimukset ja kuinka viennin valmistelussa tulee edetä. Pääset verkostoitumaan palveluntuottajien kanssa, jotka auttavat markkinalle pääsyssä. Ota tuotenäytteitä mukaasi!

Katso tästä työpajan ohjelma:
INNOVATIONS GO_työpaja_070618_Helsinki

Työpaja on maksuton. Ilmoittautuminen: info@fennopromo.fi Voit seurata osaa työpajasta myös webinaarin välityksellä. Pyydä webinaarilinkki sähköpostiisi.

Haluan tilata webinaarilinkin