Tuotekonseptointi Kiinaan IDEAFLOW 26.4. Hki

Kuinka tuote suunnitellaan, konseptoidaan ja pakataan Kiinan markkinalle? Tule ideoimaan tulevia menestysvientituotteita IDEAFLOW-työpajaan 26.4.2018 klo 9 - 16 Flavor Studioon Teurastamon Kellohalliin, os. Työpajankatu 2, 00580 Helsinki, Sörnäinen (Tukkutori).

Kiina on maailman suurin markkina-alue, joka kiinnostaa suomalaisia elintarvikeyrityksiä. Maa on kuitenkin haasteellinen viennin kohdemaana. Tule IDEAFLOW –työpajaan to 26.4.2018 klo 9.00 – 16.00 hankkimaan tietoa, miten tuote suunnitellaan, brändätään ja pakataan Kiinan markkinalle ja mitä reunaehtoja maahantuonnin regulaatio ja logistiikka asettavat tuotteille. Paikalla on kuluttajakäyttäytymisen, tuotekehityksen, pakkaussuunnittelun, tuotesuojauksen yms. erikoisosaajia, jotka opastavat tuotteiden suunnittelussa. Ota omia tuotenäytteitä mukaasi! Työpaja on tarkoitettu vientiä Kiinaan jo tekeville tai vasta harkitseville yrityksille.

Valmistaudumme työpajassa myös Shanghaihin 13. - 19.5.2018 tehtävään Fact finding -matkaan.  Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen: info@fennopromo.fi.

Katso työpajan ohjelma: IDEAFLOW_työpaja_Kiina_260418_Helsinki

Voit seurata osaa työpajasta myös webinaarin välityksellä. Tilaa webinaarilinkki sähköpostiisi!

Haluan tilata webinaarilinkin