Free from INTRO-työpaja 23.5. Helsinki

Mitkä ovat free from -tuotteiden kysynnän näkymät ja tulevaisuuden trendit? Mille erikoisruokavaliotuotteille on erityistä vientipotentiaalia? INTRO-työpaja 23.5.2017 klo 9.00 – 16.00 Teurastamo, Flavor Studio, Työpajankatu 2, 00580 Helsinki

Tule kuulemaan ajankohtaiskatsaus tämän kasvavan tuoteryhmän viennin ja tuotekehityksen mahdollisuuksista. Valmistaudumme INTRO-työpajassa myös Barcelonan Fact finding –matkaan 6. – 9.6. ja uusien free from –tuotteiden innovointiin CoDesign-menetelmällä. Työpaja on osa kolmen tilaisuuden sarjaa. Jälkimmäiset innovaatiotyöpajat pidetään 19.6. ja 15.8. Helsingissä. HUOM! Voit osallistua työpajaan, vaikka et matkalle osallistuisikaan. Työpaja on maksuton. Ilmoittautuminen: info@fennopromo.fi

Työpajan esitykset:
Free from_Kuluttajaprofiilit_INTRO_230517_Tanhuanpää_Invenire
Free from_Vientimahdollisuudet_INTRO_230517_AnnaleenaSoult_Finpro
CoDesing_Free from INTRO_230517_Salokannel
Työpajan avaus_Free from INTRO_230517_Lilja
Free from Market prospects_INTRO_230517_Hedin_Euromonitor

Työpajan ohjelma:

INTRO-työpaja_Free from_230517_Helsinki