Fact finding -matka Ruotsiin 16. – 18.11.2016

Kutsumme sinut tiedonhankinta- ja markkinaselvitysmatkalle 16. - 18.11.2016 Ruotsiin yhdessä elintarvikeyritysten ryhmän kanssa. Ruotsi, tuttu naapurimaamme on potentiaalinen vientimarkkina suomalaisille elintarvikeyrityksille. Tule Fact finding- matkalle tutustumaan länsinaapurin markkinamahdollisuuksiin!

Ruotsin päivittäistavarakaupan arvo on vuositasolla noin 320 mrd kruunua – ja liikevaihto kasvaa nopeinta tahtia Pohjoismaissa. Maasta löytyy ostovoimaisia kuluttajia, jotka toivovat ekologisia ja terveellisiä tuotteita kaupan valikoimiin - ja ovat valmiita käyttämään rahaa näiden hankintaan.

Liity kasvavaan joukkoon suomalaisia elintarvikevalmistajia, jotka ovat avanneet oven viennille Ruotsiin. Matka antaa läpileikkauksen, mitä myyntimahdollisuuksia maassa on luomu- ja tavanomaisille tuotteille. Kiinnostavana matkakohteena vierailemme Nordic Organic Food –messuilla Pohjoismaiden ainoassa ja suurimmassa luomualan messutapahtumassa.

Matkaohjelma ja esitykset matkan aikana:

FF Trip to Sweden_Program_16_181116
Grocery_HoReca_Market Stucture in Sweden_161116_Antti Vuori
Nordic Health and Wellness_Euromonitor 2016

  • Matkan on suunnattu sekä tavanomaisten tuotteiden että luomutuotteiden valmistajille
  • Kolmen päivän matka; lennot Helsinki – Kööpenhamina – Helsinki
  • Matkan johtajana toimii Senior Project Manager Jukka-Pekka Inkinen Fennopromosta
  • Food from Finland –ohjelmaa edustaa Senior Market Specialist Jonna Wibelius Finprosta
  • Lisäksi matkalle osallistuu tuotekehityksen ja –konseptoinnin asiantuntijoita

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Varaa paikkasi 15.10.2016 mennessä. Ilmoittautumiset Jukka-Pekka Inkiselle, jukka-pekka.inkinen@fennopromo.fi, +358 40 500 2896, Fennopromo Oy

Kustannukset:

Osallistuja maksaa lentoliput ja hotellin alkaen 650 EUR + varausmaksu -> / per henkilö matkapakettina TradeTours–matkatomiston kautta. Varaukset: Nina Kivelä, +358 9 622 980 23, nina.kivela@tradetours.fi. Matkapaketti on varattava sitovasti 15.10.2016 mennessä. Peruutuskulut ovat 15.10. jälkeen 100% paketin hinnasta. Lisäksi ruokailut tapahtuvat omakustanteisesti. Muu ohjelma on maksuton. Huom! Matkapaketin hinta on suuntaa-antava ja riippuu lentojen ja majoituksen varausajankohdasta. Hinta on edullisempi mitä nopeammin varaat matkan.