Fact finding Shanghaihin ja SIAL -messuille 13. – 19.5.

Tule Fact finding -matkalle selvittämään, millaisille yrityksille Kiina sopii, mihin jakelukanaviin ja millä tuotteilla idän jättimarkkinalle voi pyrkiä. Järjestämme tiedonhankintamatkan 13. - 19.5.2018 Shanghaihin ja SIAL CHINA -messuille. Tervetuloa mukaan!

Kiina muodostaa maailman suurimman markkina-alueen, joka kiinnostaa suomalaisia elintarvikeyrityksiä. Maa on kuitenkin haasteellinen vientimaa. Menestyminen Kiinassa vaatii tarkkaa kohdeasiakkaiden fokusoimista, perehtymistä maakulttuuriin, lainsäädäntöön ja maahantuonnin vaatimuksiin.

Tule matkalle syventämään Kiina-tietouttasi ja tutkimaan, onko maa potentiaalinen kohdemarkkina yrityksellenne. Vierailemme paikallisissa myymäläketjuissa ja tapaamme maahantuonnin ja logistiikan asiantuntijoita. Sparraaamme tuoteaihioitamme kiinalaisilla sisäänostajilla ja kuulemme, kuinka kuluttajatrendien oletetaan kehittyvän ostovoimaisten kiinalaisten kuluttajien parissa.

Katso alustava matkaohjelma FF Trip to Shanghai_Program_13_190518_luonnos1
ja varaa paikkasi matkalla pian! Ryhmän koko on rajattu. Varaukset info@fennopromo.fi Osallistujilta veloitetaan matkakulujen ja majoituksen hinta. Kysy matkapakettitarjous TRADETOURS -matkatoimistosta, nina.kivela@tradetours.fi, +358 9 622 980 23. Matkapaketin hinta alkaen 1400 EUR / hlö (alv 0%). Lisäksi viisumi, messuliput, sekä paikalliset kuljetukset ja ruokailut yms. ovat omakustanteisia. Tervetuloa mukaan!