Fact finding -matka Saksaan ja Anuga-messuille 9.-11.10.

Kiinnostaako Saksa viennin kohdemaana? Tervetuloa mukaan LUOMU + HIGH-END-tuotteiden markkinatutkimusmatkalle 9. – 11.10.2017 Kölniin ja Anuga-messuille.

Saksassa on potentiaalia suomalaisille elintarvikkeille, erityisesti luomu- ja korkean lisäarvon tuotteille. Kuluttajat ovat kiinnostuneita ekologisista ja hyvinvointia edistävistä tuoteuutuuksista. 82 miljoonan kuluttajan markkinalla riittää ostovoimaa. Suomalaiset hakevat nyt laajempaa jalansijaa Saksan markkinalta – liity sinäkin mukaan!

Pääset matkan aikana selvittämään, sopivatko tuotteesi markkinalle, mitkä ovat kysynnän trendit ja mitä kiinnostavia niche-markkinamahdollisuuksia maasta löytyy yrityksellenne. Vierailemme myymälöissä tutustuen tuotetarjontaan ja kilpailutilanteeseen. Käymme ANUGA-messuilla, joka on maailman johtava elintarvikealan BtoB-ammattilaistapahtuma. Tapaamme asiantuntijoita, jotka opastavat tuotekonseptoinnissa ja viennin käynnistämisessä vaativalle Saksan markkinalle. Matka on suunnattu luomu- ja tavanomaisten elintarvikkeiden valmistajille ja alan kehittäjille.

Varaa paikkasi 7.8. mennessä info@fennopromo.fi +358 40 833 7727. Voit hankkia matkapaketin alk. 1000 eur / hlö (alv 0%) Tradetours–matkatoimistosta +358 9 622 980 23, nina.kivela@tradetours.fi tai varata lennot ja hotellin itsenäisesti. Matkakulut, messulippu ja ruokailut ovat omakustanteisia, muu ohjelma on maksuton.

Katso matkaohjelma:
Fact finding -matka Saksaan_09_111017